Ugebrevet A4

Abonnér på Ugebrevet A4 feed
Ugebrevet A4
Opdateret: 2 minutter 34 sekunder siden

Her er ti plager, der bestemmer Løkkes politiske skæbne

tor, 11/15/2018 - 20:52
I weekenden holder Venstre sit sidste landsmøde inden det folketingsvalg, der bliver et skæbnevalg for Lars Løkke Rasmussen. Efter næsten ti år som partileder og 25 år i Folketinget kan Løkkes politiske karriere være endegyldigt slut, hvis han ikke får styr på ti plager. Blandt dem er de unge, kvinderne, meningsmålingerne og ikke mindst en tyndslidt troværdighed.

Kommunikations­rådgiver med presseerfaring til HK

tor, 11/15/2018 - 08:49
Vil du være med til at sætte dagsordener, der giver genlyd på Christiansborg og i medierne? Kan du omsætte idéer til handling og forme budskaber, der rammer målgruppen? HK søger en ny kollega til opsøgende pressearbejde og strategisk kommunikation.

Finansministeriet ved reelt ikke, om strukturerne er forbedret

ons, 11/14/2018 - 16:48
Flere reformer af arbejdsmarkedet har ifølge de økonomiske ministerier nedbragt ledighedens langsigtede niveau – den såkaldte strukturelle ledighed, som er et meget vigtigt nøgletal. Men vi ved faktisk ikke, om den strukturelle ledighed er faldet. Tværtimod kan den faktisk være steget i de senere år, skriver senioranalytiker.

Sådan rekrutterer du på de sociale medier

tir, 11/13/2018 - 13:08
Flere og flere virksomheder er blevet gode på sociale medier. Kreative. Humoristiske. Originale og ikke mindst visuelle. Men jeg støder stadig på alt for mange jobopslag med en ugennemskuelig tekst, hvor selve stillingsopslaget er gemt i flosker, og hvor der intet visuelt indhold er. Måske fordi HR og kommunikation ikke samarbejder om at rekruttere, måske fordi mange ikke ser jobopslag som andet e...

Analysekonsulent til Kommunikation og Analyse i Danmarks Lærerforening

tir, 11/13/2018 - 12:40
Er du en skarp analytiker med politisk flair, gode formidlingsevner og interesse for at iværksætte analyser og undersøgelser, der kan sætte folkeskolen på den politiske dagsorden? Så er du måske den analysekonsulent vi har brug for i Danmarks Lærerforening.

Forhandlingschef til Danmarks Lærerforening

tir, 11/13/2018 - 11:51
Ved du, hvad der skal til for at fastholde og udvikle Danmarks Lærerforening som en troværdig aftalepartner? Har du visioner for, hvordan medlemmernes arbejdssituation og arbejdsvilkår kan forbedres? Og mener du også, at folkeskolen er Danmarks vigtigste samfundsinstitution?